Deel deze Website

Facebook Twitter MySpace Google
Share more...
 


Your Printing Artists nieuws update

De zomer heeft nu echt zijn einde bereikt en dat betekent dat er weer volledig gefocused kan worden op het verkopen van foto's. Om jullie hier zo goed mogelijk bij te helpen is de dienstverlening op diverse plaatsen vernieuwd. In deze nieuwsbrief zijn de belangrijkste vernieuwingen opgesomd.

Internetkassa

De kassa van het bestelproces is op veel plaatsen vernieuwd. Het selecteren van printmogelijkheden gaat anders en er zijn zowel grafisch als technisch verbeteringen aangebracht. Bekijk maar eens het resultaat en oordeel zelf.

Een logo als watermerk

Het watermerk vervult een belangrijke functie. Immers beschermd het de foto tegen diefstal en zorgt het ook voor herkenning wanneer de foto's gepubliceerd worden op het internet. U bepaalt nu de tekst en in welke mate het watermerk zichtbaar is. We hebben het tekstuele watermerk op enkele zaken geperfectioneerd. We bieden u nu ook de mogelijkheid een logo te tonen i.p.v. een tekstuele watermerk. Het logo kunt u bij uw persoonlijke gegevens uploaden. Bij Album instellingen kunt u aangeven of u het logo wilt tonen en op welke positie op de foto.
Tonen van foto's in albumoverzicht ( ook bij beveiligde albums)
Bij het aanmaken van een album en bij de specifieke albumeigenschappen kunt u nu bepalen welke foto zichtbaar moet worden in het albumoverzicht. Dit geldt ook voor beveligde albums. Er verschijnt dan wel een klein slotje achter de naam van het album.

Klantgegevens

Onze taak is het verzorgen van een goede afhandeling van bestellingen van uw klanten. Bij elke betaalde bestelling krijgt u een besteloverzicht van de klant opgestuurd. Wanneer u inlogt in de backoffice kunt u via de rapportages ook niet afgeronde bestellingen zien. Soms kan het verstandig zijn een mail te sturen naar mensen die een bestelling niet hebben afgerond. Mogelijk ging er iets mis en dienen ze er herinnerd aan te worden dat de betaling niet goed is gegaan.

Digitale Download

Wanneer uw klanten een digitale download bestellen werd de foto tot op heden via de mail opgestuurd. Vanaf nu krijgen uw klanten een mail met een link waar ze de foto kunnen downloaden.
CSS wijzigingen Bij albums instellingen kunt u een link plaatsen van een aangepast CSS bestand. Met het CSS bestand kunt u de layout van uw webshop aanpassen. Om hier iets te wijzigen is wel enige kennis van zaken vereist. U kunt het standaard CSS bestand downloaden en aanpassen: klik hier

Shop integratie

Heeft u hulp nodig bij het integreren van de fotoalbums met webshop? Onze techneuten staan klaar om u hierbij te ondersteunen. Neem hiervoor contact op met de afdeling support. Mail: support@yourprintingartists.nl

Heeft u de flexibiliteit van uw winkelpresentatie al getest?

U heeft het helemaal zelf in de hand hoe u uw foto's presenteerd. U kunt namelijk zelf instellen hoe uw fotoalbum getoond dient te worden. Kijk hiervoor bij albuminstellingen bij het albumoverzicht.
Wijzig bijvoorbeeld:
- formaat van de thumpnails
- formaat van de foto vergroting
- aantal foto's per pagina
- scherpte van het watermerk
- wijziging van kleurstellingen ( CSS wijziging)
- volgorde albumoverview